Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený pane Pýcho a spol. To si myslíte, že požadavky na zvýšení mezd, větší dovolenou atd. se mají klást v době vysoké nezaměstnanosti?

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Slavicku. Nejsme v socialistickem Ceskoslovensku, kdy "strana a vlada ROZHODLA". To si musite i s pani Malacovou uvedomit.

Vyrobci vseho druhu a jejich zamestnanci si to musi vyresit. Statni zamestnanci placeni z nasich dani, MUSI pockat, az na ne neco zbude. Protoze jen zvyseni enomickych vysledku ve vyrobe prinese spravne dane. Potom i oni se mohou podilet na dobre prosperujicim state.

1 0
možnosti
ZJ

Maláčová, Středula a další úspěšní podnikatelé nám jasně ukázali, že zvyšování platů a délky dovolené a zkracování pracovní doby lze snadno vyřešit.

A kdo to neumí, tak ať založí neziskovku. Nebo odborovou organizaci.

1 0
možnosti
VV

Zajim ta ceska porad jeste za Nemeckou pokulhava, a pritom maji Nemci 6 tydnu dovolene a zamestnavatele plati prvnich 6 tydnu nemoci zamestnancum v plne vysi.

Mimo to ma kazdy zamestnanec narok zustat 3 dny v mesici doma, kdyz se neciti dobre.

Cim to je, ze porad jeste nezkrachovala?

0 0
možnosti
PK

I kdybychom měli místo Klause skutečného ekonomického génia tak ani s ním bychom nejvyspělejší Západ za 25 let nedohnali AZNP Mladá Boleslav by nemohly bez včlenění do VW existovat, taky se dost rozkradlo atd. Jen nevím zda i Německo do budoucna při změně obyvatelstva bude nadále oplývat pověstnými - Fleiss a Ordnung:-)

1 0
možnosti
Foto

Nesnažte se odírat lidi více než je nutné, Pýcho

0 3
možnosti
VH

Paní ministryně nepotřebuje nic vnímat. To je ČSSD zoufale potřebuje hlasy. A na boj "za méně práce více peněz" může naletět obdobné množství nemyslících, jako na koblihy.

A o tom to přece je.

5 0
možnosti
Foto

Od odborníka na zemědělství by se dalo spíše čekat vysvětlení, proč dochází k vylidňování venkova (?).

1 0
možnosti
PK

Vylidňování venkova je celoevropský problém, počínaje Španělskem na západě. Těžko to zachráníte hospodou bez EET, poštou, kostelíkem v každé vesnici, i když budete dávat větší dotace. Život spěje k "měštějšímu" způsobu a i z města obsloužíte venkovský prostor.

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Předseda Zemědělského svazu ČR Viceprezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů Viceprezident Agrární komory ČR Místopřeseda Družstevní asociace ČR

Seznam rubrik