Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lobisté a největší pobírači dotací opět troubí do útoku. Kde je ten váš rohlík za 15 Kč a nedostatek potravin ? Svým strašením jste se stali nevěrohodnými. Pravdu má ministr Nekula, máme zemědělskou nadvýrobu, vyvážíme pouze komodity a málo u nás zpracováváme.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, nikdy jsem neřekl, že bude rohlík za 15 korun ani, že bude nedostatek potravin. Tvdím ale, že současná politika povede k tomu, že se naše závislost na dovozu ještě prohloubí. Na to, že jsme v obdobné pozici, jako rozvojové země, ale uvnitř EU, tj. že vyvážíme komodity a dovážíme výrobky s přidanou hodnotou, upozorňuji dlouhodobě. Bohužel až na výjimky, to minulé vlády nezajímalo. Uvidíme jak se k tomu postaví současný ministr. To je totiž o podpoře potravinářů, která je velmi důležitá. Nicméně kroky, které zatím tato vláda udělala negativní trendy zcela jistě prohloubí.

1 0
možnosti

J13a94n 11R60á12ž

29. 7. 2022 17:49

Výrok: "„Zemědělci šroubují ceny. Inflace je u nás tak vysoká, protože u nás zemědělci vyšroubovali ceny nahoru. Není důvod, aby se potraviny zdražovaly, naopak jejich ceny by měly jít dolů.“

což je hloupý kec, jen potvrzuje, jakého odborníka na zemědělství má Fiala jako šéfa rezortu zemědělství. Jsem zvědav na vaše tipy : Koho považujete za skutečného odborníka v čele kterého ministerstva fialovy vlády?

Podle mne je jediným opravdu odborně zdatným odborníkem na svém místě JUDr. Blažek v čele ministerstva spravedlnosti. Je totiž vystudovaný právník s dlouhou advokátní praxí. Hodnotím ryze odborné znalosti a vyhýbám se zámerně hodnocení osobních vlasností, protože to není kriterium pro hodnocení profesní odbornosti.

2 0
možnosti
Foto

Za odborníka považuji Zděnka Nekulu. Nebojí se říct pravdu a jako první se ozve potrefená husa

0 0
možnosti

No, co resort to odborník, díky za vysvětleníR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Předseda Zemědělského svazu ČR Viceprezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů Viceprezident Agrární komory ČR Místopřeseda Družstevní asociace ČR

Seznam rubrik