Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Návštěva zemědělských podniků státními představiteli je vždycky ošidná:

https://images.uncyclomedia.co/necyklopedie/cs/3/33/Paroubek_v_prasecaku.jpg

0 0
možnosti

Je to otřes, další úlet Fialy. Celá leta se řešil Babišův střet zájmů a nakonec jede premiér do podniku vedeného bráchou místopředsedy vlády...Aneb lobbistické řádění lidovců ve vládě nepolevuje. Když navštívil Fiala moravské vinaře, nebyla zdaněna tichá vína, vinaři dostali dotace na sadbu (budiž) ale také na sudy a lisy...škrty neškrty, A co čekat nyní? Kolchozník Jurečka neúnavně pracuje ve svém rodném resortu. Nekula byl odejit, protože začal podporovat i menší zemědělce. Nyní lze nejspíš čekat přehodnocení pravidel a opětný přesun většiny podpor do postsocialistických kolchozů.

3 0
možnosti

Jo, v den největšího protestu proti vládě od roku 1989, a ještě k tomu zrovna k bratrovi jednoho z členů vlády

Tak to se Vám (i premiérovi) tedy fakt povedlo.

1 0
možnosti
Foto

Udělal jen dobře, jel tam kde se pracuje a ne tam, kde se hospodářství škodí.

2 2
možnosti

Božínku, to je tu zase dneska samý mudřec, škoda že si vás nevybrali, mohli byste poradit...

0 5
možnosti

Nikdo, ani premiér nemůže řešit problémy na "stávkovém shromáždění". Tam se nevyjednává, ani kdyby se tam sešla celá vláda a obě komory parlamentu.

(Článek jsem nečetla, jen otázku v nadpisu.)

2 2
možnosti
Foto

Především je špatně, že Fiala jel do podniku Jurečkovy rodiny, tedy do podniku s vazbou na ministra Fialovy vlády a předsedy koaliční strany.

8 10
možnosti
Foto

Ale vůbec neudělal špatně, to já takovou možnost nemám. Fiala si pouze jel osobně (jak jsem napsal již dříve v jiné diskusi) k vděčné rodině Jurečků, kam obvykle posílá svoje poradce a podržtašky - tentokrát sám osobně pro bifteky na nedělní oběd pro celou svou rodinu.

0 6
možnosti
Foto

Je chvályhodné a zároveň potěšitelné, že především samotný premiér Fiala předvedl celému národu, jaký v roce 2024 pofrčí vítězný model "vozihnojek" (=průhledných návleků velikosti podkolenek na drahé boty našich vládních činitelů) pro případy dalších exkurzí do podniků živočišné výroby rodinných příslušníků členů vlády, kdyby tam náhodou šlápli do něčeho ale fuj bakaného.

2 5
možnosti
Foto

Pane Šindeláři, co vám v životě stalo, že jste takový zapšklý chudák. Trpíte asi hodně komplexem méněcennosti. Tak si to ventilujete tady, že????

6 3
možnosti

Pozdě bycha honiti. Nechápu proč jsme po roce 1989 tak omezili

zemědělskou výrobu. Vždyť to byl jeden z mála oborů, kde jsme

mohli být konkurence schopní.

3 1
možnosti

Protože přístupové smlouvy od r. 1993 hovořily jasně !

Omezte živočišnou výrobu a akceptujte kvóty na zemědělské produkty, aby eurounijní zemědělci nebyli tím českým poškozeni. Proto také čeští zemědělci dostávají polovinu dotací z EU, oproti těm starým členským zemim EU a Polsku.

7 1
možnosti

Pane, jste naprosto mimo mísu. Nebo snad chcete říci, že jediné ZD v daném regionu je to rodiny Jurečkových? A o tom to je. Kdyby Fiala či jeho nohsledové měli v hlavě trochu rozumu, sami by to odmítli. Vždyť to bylo trapné.

A v případě neočekávaných událostí přece premiér může změnit program ze dne na den. Nakonec se o tom sám před pár dny v Africe přesvědčil, a že to byla návštěva o několik řádů výše.

10 3
možnosti
Foto

Určitě to není jediný zemědělský podnik v okolí. Nicméně je to podnik ze skupiny, která spadá pod stejnou matku, jako Agro škola. Organizovat takovouto cestu není úplně jednoduché. Premiér měl jen omezený čas a tak řešíte každou minutu, aby se ten čas maximálně využil a proto je lepší, když to domlouváte s jedním subjektem, než se dvěma. Změna programu v podstatě není možná, jedině cestu zrušit či odložit. To jsme ale nechtěli.

0 3
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Předseda Zemědělského svazu ČR Viceprezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů Viceprezident Agrární komory ČR Místopřeseda Družstevní asociace ČR

Seznam rubrik